Home » Peperiksaan SPA » Apa Kata Mereka Yang Lulus Peperiksaan PTD & Rahsia Bagaimana Mereka Lulus

 

Sejak tahun 2008, pakej rujukan daripada Tim Infokerjaya telah membantu lebih 76,000 orang graduan seluruh negara dalam kerjaya terutamanya peperiksaan kemasukan kerajaan. Pakej Rujukan Peperiksaan Pegawai Tadbir Diplomatik (PTD) salah satu daripada pakej rujukan keluaran mereka.

KLIK link => http://jvsecurepay.com/affiliates/ptd/26 untuk dapatkan pakej rujukan tersebut.

Dibawah ini sebahagian kecil dari mereka yang telah berjaya dalam peperiksaan Pegawai Tadbir Diplomatik (PTD) sebelum ini.

“Alhamdulillah, berjaya pada percubaan pertama. terima kasih kepada tim infokerjaya atas info yang membantu. Semoga dimudahkan urusan untuk rakan2 yang lain.” Nurariesmansalleh.

13-1

“Alhamdullillah, saya berjaya untuk ujian online PTD walaupun ini kali pertama mencuba. Terima kasih atas tips2 sewaktu webinar – supaya cakna mengenai isu semasa. Terima kasih juga atas nota ringkas dan latih tubi sebagai guidelines dan gambaran awal cara peperiksaan.” Nurul Hanani.

15-1

“Thank you so much Tim Infokerjaya. Alhamdulillah. Berjaya. First time dipanggil untuk ambil exam ptd lulus pula tuh. Looking forward for your next tips :p” Ruzaini

11-1

ALHAMDULILLAH SAYA BERJAYA KE PERINGKAT SETERUSNYA.. TERIMA KASIH KEPADA TIMKERJAYA.. DOAKAN KEJAYAAN KAMI UNTUK KE PERINGKAT SETERUSNYA..” KHADIJAH KLUANG.

12

“Alhamdullillah Allah permudahkan langkah pertama. Semoga dipermudahkan hingga ke akhirnya. Terima kasih kepada TIM INFOKERJAYA. Soalan definitely tak sama sebijik2. Tapi memabantu dalam memberi idea ketika menjawab. Buku dan ilmu yang menarik untuk dibaca. membantu untuk merangsang otak untuk explore ilmu yang dikongsi. Pendek kate, break the ice!. Semoga Allah permudahkan sekiranya ini rezeki kita. Goodluck to both me and other candidates” Nur Hanisah.

16-1

“Salam. Terima kasih untuk tim tuan kerana menyediakan ebook ini untuk calon-calon PTD. Alhamdulillah saya berjaya untuk ke peringkat yang seterusnya. Terima kasih! kipidap untuk terus membantu calon-calon yang akan datang.” Nadia.

17-1

“Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulillah, lulus peperiksaan online PTD. Terima kasih pada TIM INFO KERJAYA. Tahniah pada semua yang berjaya dan semoga berjaya di peringkat seterusnya.” Siti.

20-1

“Alhamdulillah saya Berjaya dalam ujian PTD ini. Syukur kepada allah dan berbanyak terima kasih kepada Team Infokerjaya kerana telah banyak membantu saya dalam menduduki ujian ini. Selepas ini stage yang kedua. Moga saya Berjaya juga.” Saripah Abdul Hamid.

10

“Alhamdullilah berjaya exam PTD for the first time. Saya harap dapat melepasi next stage nanti. Amin” Nor Hafiza.

 

1sttime_2

“Alhamdullilah…first time jwb soalan M41 dan lulus…thank a lot ebook!” Syed Iqmal.

1sttime_1

 

 

 

 

“Alhamdulillah…success….my first try & I made It….tq” Shiell.

1sttime

“wife dah lulus… tq tips PTD .. tggu PAC plak” Sukhri.

1

“Alhamdullillah,¬†lulus untuk percubaan kali pertama. Terima kasih atas nota yg diberikan.” Hana Mirmo.

1sttime2

 

 

 

 

“alhamdulilah. saya lulus dgn cubaan pertama” Asyikin.

1sttime_6

“Sy first time dipanggil untuk exam PTD dan xtahu lgsg bentuk2 soalan..tp dgn bantuan ebook Tim Infokerjaya sy lulus!! Akan lebih fokus for the next step..Terima kasih!!” Mahira

1sttime_5

“Alhmdulilah. Sy pertama kali duduk ujian dr SPA, dan alhamdulillah saya lulus. Terima kasih pada pihak team tipsptd atas bantuan memberi ruang lingkup rujukan y bersesuaian.. Sokongan dr pihak anda untuk membantu kami lulus dalan ujian ini amatlah dihargai.” Rabiyatul Adawiyah.

1sttime_4

“Alhamdulillah.. 1st time exam dan lulus.. tunggu untuk interview plak..tq Tim Infokerjaya utk nota n tips yg berguna..=)” Ridzuan Shafiee.

1sttime_3

“alhamdulillah..lulus 1st time amik exam ptd ni..hehe..bsyukur sgt2..=)” Min.

2

“Saya kali pertama menduduki exam online PTD 2014.. Dan alhamdulillah saya terus lulus.. Terima kasih Tim Info Kerjaya kerana dengan bantuan ebook anda saya berjaya exam PTD.. Saya rekomen penuh ebook ini kepada bakal calon PTD akan datang..Beli lah.. Tak rugi pon” Hanizul.

1time3

“Alhamdulillah saya pertama kali mengambil exam dan saya berjaya lulus” Khairul Anuar.

1time-2

“Alhamdulillah saya berjaya buat pertama kali..tq” Shamira.

1time2

 

 

 

 

“Alhamdulillah, 2nd time exam dan saya lulus ! Congratulation to all candidate who have succeed in this examination… Let’s prepare for the second stage ~ ” Lynn.

9

“Alhamdulillah… This is my first time & i passed… Thanks ya!” Syaakirah.

7

“Alhamdulillah lulus 1st time. Thanks Tips PTD. Haritu lepas exam pun warden ada cakap kalau lulus exam takde PAC. Terus interview” Azman.

6

“Alhamdulillah..lulus..” Mai.

5

“Thanks alot for ur excellent tips and guidance.. ihave passed the PTD exam although this is my very first attempt for the examination.. i feel honoured.. GODS GRACE!!” Sugumari.

3

“Alhamdulillah… 1st time amik n lulus… thanks Tip PTD” Amir

16

“Alhamdulillah lulus and this is the 3rd time…thanks a bunch to tips ptd..it helps so much though i only hav 2 days to prepare…don’t giv up!” Nooraini.

15

“Alhamdulillah…2nd try…n finally passed! tq for the tips” Noor.

11

“Alhamdulillah. Dengan izin Allah swt. setelah kali kedua mengambil peperiksaan ini, saya telah lulus. Thanks ptd team.” Iqram.

berjaya_berkali_4

“Alhamdullilah..percubaan yg ke 4 akhirnya sy berjaya..terima ksh team infoptd” Faridzul.

berjaya_berkali_3

“Alhamdulillah dengan izin-Nya saya lulus pada ujian kali ini setelah 4 kali mengambil ujian ini.” Shaufiq.

berjaya_berkali_2

“Alhamdullillah berjaya.. Terima kasih untuk update yg dilakukan. Ni kali ke3 Exam” Eilazenal.

berjaya_berkali_1

“Alhamdulillah sy berjaya setelah lebih dr 3x mengambil exam ni. Terima ksih team Info Kerjaya. Nota eBook sangat membantu sebagai rujukan basic” Johan.

berjaya_berkali

“Alhamdulillah, saya lulus. Syukur. Terima kasih kepada Tim Infokerjaya. Untuk makluman, ini kali ke 2 sy ambil peperiksaan PTD. Kali pertama pada tahun 2010, juga lulus dengan bantuan e-book daripada Tim Infokerjaya.” Wawa

berjaya_berkali_10

“Alhamdulillah… after 6kali exam.. kali ni lulus.. semoga ada rezeki untuk kali ini. Thanks for good note and reference for this time exam!” Azah.

berjaya_berkali_8

“Setelah beberapa tahun, inilah kali pertama saya menduduki peperiksaan secara online dan akhirnya saya berjaya” Imelda Richard Fuchau.

berjaya_berkali_7

“Bestnya..2nd time dah pass exam online. Thanks to tipsptd” Ruvin

berjaya_berkali_6

“Alhamdulillah..syukur selepas 3x percubaab akhirnya sy berjaya” Nazira.

berjaya_berkali_5

“Alhamdulillah, percubaan kedua..sy lulus exam nie” Rohani.

berjaya_berkali_11

“Alhamdulillah akhirnya saya berjaya setelah 3 kali gagal” M.Ishak.

berjaya_berkali_12

“Ahamdulillah… saya lulus, terima kasih. Sy lulus utk exam kali ni. Kali ke-3. Tahun 3.. Tahun ni dgn bantuan e-book, alhamdulillah syukur sgt saya lulus” Azzam.

berjaya_berkali_13

Dan banyak lagi.

luluspeperiksaanonlinekastam

 

KLIK link untuk dapatkan rujukan ini=> http://jvsecurepay.com/affiliates/ptd/26

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

CommentLuv badge

error: Jangan Copy