Home » Jawatan Kosong » Jawatan Kosong Kerajaan – Mei 2013

Peluang Kerjaya Dalam Perkhidmatan Awam ( SPA) Mei 2013

Kami mencari individu yang berintegriti, memiliki kemahiran interpersonal, daya tahan, komitmen, orientasi sosial serta semangat berpasukan yang tinggi untuk menyertai perkhidmatan awam.

MEMOHONLAH SECARA ONLINE DI PORTAL SPA: www.spa.gov.my

  • Pendaftaran permohonan jawatan adalah sepanjang masa dan hanya di terima melalui online sahaja. Sebarang surat menyurat dan penghantaran resume tidak diperlukan. Tempo sah laku permohonan adalah 5 tahun. Urusan pengambilan adalah tertakluk kepada kekosongan jawatan yang di laporkan oleh kementrian / jabatan dan hanya calon yang berjaya melepasi tapisan akan di panggil temu duga.
  • Dalam bulan mei ini, SPA akan melaksanakan urusan pengisian jawatan kosong peringkat SPM ( Gred 17 ) oleh beberapa kementrian / jabatan. Calon-calon yang mendaftarkan permohonan bagi jawatan-jawatan di bawah tidak perlu mendaftar semula. Namun demikian, sila pastikan pendaftaran permohonan masih dalam tempo sah laku. Tarikh tutup permohonan baru adalah sebelum atau pada 26 Mei 2013 (ahad) jam 11.59 Malam

Jawatan Kosong :

  1. Jurubahasa Gred L17 ( Bahasa Melayu dan Bahasa Cina ) Pejabat Ketua Pendaftar Mahkamah Persekutuan Malaysia – 49 Kekosongan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

CommentLuv badge

error: Jangan Copy